Szolgáltatásaink

Miben tudunk segíteni?

Munkafolyamatunk

Így dolgozunk mi

01

Időpontfoglalás

Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon.

02

Helyszíni felmérés

Szakképzett kollégánk a felmérés során a helyszín adottságait és az Ön igényeit figyelembe véve megtervezi napelemes rendszerét.

03

Árajánlat készítés

A részletes egyeztetést követően személyre szabott árajánlatot elküldjük Önnek.

04

Kivitelezés

Többéves tapasztalattal rendelkező kollégáink felszerelik és beüzemelik az Ön napelemes rendszerét.

Napelemes rendszerek tervezése, kivitelezése

PSC Solar csapata a felméréstől a kivitelezésig egy komplex szolgáltatást nyújt annak érdekében, hogy Ön is élvezhesse a napenergia által elérhető kényelmet és biztonságot vagy akár a teljes függetlenséget.

Szolgáltatásunkat az egész ország területére kiterjesztettük.

Cégünk a teljes tervezési és engedélyeztetési folyamatban segítséget nyújt Önnek.

Úgy gondoljuk, hogy a napelemes rendszerek tervezésének alapja az ügyfél igényeinek megismerése ezáltal nemcsak a jelenre fókuszálva, hanem a jövő lehetőségeit is figyelembe véve kell együtt gondolkodnunk leendő megrendelőinkkel.

A rendszer teljesítményének meghatározása után javaslatot teszünk, hogy mely gyártók termékeit alkalmazzuk annak érdekében, hogy az a lehető leghatékonyabban termeljen Önnek. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy befektetése minél előbb megtérüljön, és ingyen jusson elektromos energiához évtizedeken keresztül.

PSC Solar víziója, hogy olyan napelemes rendszereket telepítsünk ügyfeleinknek, amit mi magunknak is telepítenénk saját otthonunkra!

Használja ki Ön is ezt a lehetőséget, kérjen ingyenes árajánlatot vagy időpontot a szakmai konzultációra!

Hőszivattyús rendszerek tervezése, kivitelezése

A hőszivattyús rendszerek egyre népszerűbbek, amennyiben a megújuló energiák felhasználásával hűtés-fűtés avagy HMV előállításban gondolkodunk. Egy ilyen rendszer megtervezése és kivitelezése komoly szakértelmet igényel. A készülék gondos kiválasztásával és egy kis előrelátással a megtérülés idejét minimalizálhatjuk, a benne rejlő lehetőségeket pedig maximálisan kihasználhatjuk otthonunkban.

A hőszivattyús rendszer hosszú távú megoldást jelenthet Önnek, számos előnyökkel jár ha egy ilyen berendezés szolgálja a hűtés-fűtésre vagy melegvíz előállítására vonatkozó igényeit.

Hőszivattyús berendezés előnyei új ingatlan esetén:

nincs szükség kémény kiépítésére

nem kell a gázt bevezetni az ingatlanba

tiszta üzemeltetés, környezetbarát

megújuló energia, így óvjuk környezetünket

minimális karbantartási igény

nincs szükség engedélyezési eljárásokra

minimális zajjal jár az üzemeltetés

kimagaslóan jó hatásfok

hűtés, fűtés, használati melegvíz készítése egy készülékkel

kedvezményes tarifa igényelhető a villamos szolgáltatótól

napelem rendszerrel kombinálható

Természetesen ezeket a berendezéseket nemcsak új épületekbe lehet beszerelni, hanem meglévő, elavult, korszerűtlen gázkészülékét is lecserélheti. Ebben az esetben a meglévő fűtésrendszerére kell csatlakoztatnunk az új berendezést, amit érdemes szakemberre bízni, hogy később ne okozzon csalódást.

PSC Solar gépész tervezője megfelelően méretezni tudja a hőszivattyús rendszerét, így Ön biztos lehet abban, hogy végeredményként egy jól működő fűtési rendszerrel lesz gazdagabb.

Energetikai korszerűsítés

Az energetikai korszerűsítés egy hosszú távú befektetés melyet gondos tervezéssel kell megvalósítani.

Alap tézis, hogy az épületeink rendszeres karbantartásra szorulnak, továbbá néhány évtizedenként olyan felújítások is indokolttá válnak, melynek fontos része lehet az energetikai korszerűsítés. 

De miért érdemes ezzel is foglalkozni? 

Számos érvet tudunk felsorolni az energetikai korszerűsítés mellett, de átfogó lényege, hogy az energetikai korszerűsítéssel az épület környezetbarát és fenntartható üzemeltetése valósuljon meg, lehetőség szerint a megújuló energiaforrások minél nagyobb arányú használatával, illetve a lehető legköltséghatékonyabb és legjobb ár-érték arányú üzemeltetés legyen irányadó.

Egy ilyen beruházással jelentősen csökkennek az energiakiadások, majd nem utolsó sorban komfortosabbá, modernebbé és szebbé teheti vele otthonát, melynek ingatlanpiaci értéke jelentősen magasabb lesz a korszerűsítés után. Egy korszerű, alacsonyabb vagy akár nulla energiaigényű és költségű ingatlan piaci értéke magasabb, mint egy ugyanolyan adottságokkal rendelkező, korszerűsítés nélküli ingatlannak.

A régi építésű, homlokzat avagy aljzat és födémszigetelés nélküli otthonok energiaigénye igen nagy, ami a havi energia számlán jelentős összegekre rúghat. Egy jól átgondolt energetikai korszerűsítéssel ezek a havi összegek felére is csökkenhetnek de akár közel nulla forintra is redukálhatjuk egy megfelelő tervezéssel. Sokan elgondolkodnak azon, hogy milyen is lehet az élet egy rezsi mentes házban élni. Nos, referenciáink és azon tulajdonosok visszajelzéseik alapján Mi is alátámasztjuk, hogy igen, jó érzés egy ilyen ingatlanban élni…..

Számos helyen okoznak gondot a huzatos ablakok, a hideg falak, nehezen felfűthető vagy gyorsan kihűlő helyiségek, sok esetben a nyári túlmelegedés, vagy a kívülről beszűrődő zaj is problémaként jelentkezik. Legrosszabb esetben a lakóknak már a penész problémájával is meg kell küzdeniük, ami már az egészségre is káros hatással van! 

Az elavult fűtésberendezések cseréje életvédelmi szempontból is fontos lépés lehet hiszen a modern, biztonságos, egyben nagyon minimális energiaigényű hőszivattyú hűtő-fűtő készülékek mellett nem kell tartani a szén-monoxid-mérgezéstől. Ezek a berendezések a környezetünkben megtalálható levegőből és hőenergiából táplálkoznak 75-80%-ban, a maradék 20-25% villamos energiaszükségletüket pedig a PSC Solar csapata által értékesített és telepített napelemes rendszer megtermelt energiájából is elláthatjuk.

Fontos kiemelni, hogy ezekkel a beruházásokkal nem csak otthonunk energiaigényének megteremtésének költségkímélő megoldását érjük el, hanem ha egy kicsit tovább gondolkodunk akkor a gyermekeink szebb jövőjét is biztosítjuk azáltal, hogyha kevesebb energiát használunk, azzal csökkentjük az éghajlatváltozásért felelős szén-dioxid-kibocsátást, így nem csak mi, de a környezetünk is profitál a beruházásból hiszen közvetve javítjuk környezetünk levegő minőségét.

Milyen energetikai korszerűsítési feladatokban tud segíteni Önnek a PSC Solar?

Hőtermelő berendezés cseréje (korszerű kazáncsere)

Hőszivattyú berendezések tervezése, beépítése levegő-víz, levegő-levegő rendszerű

Napelemes rendszerek tervezése kivitelezése

Határoló szerkezetek hőszigetelése (homlokzat, födém, aljzat) 

Nyílászárók kivitelezése, cseréje

Mik a teendők ha valaki elszeretné indítani ezt a folyamatot?

Nos, az első lépés, hogy az ügyfél igényeit megismerve egyeztetünk okleveles energetikus kollégánkkal, aki a korszerűsítésre szánt ingatlanon egy teljes energetikai auditot készít el annak érdekében, hogy az épületre szabva a legmegfelelőbb eszközök és rendszerek legyenek beépítve.

Az energetikai audit elkészülte után közösen átbeszéljük ügyfeleinkkel, hogy milyen energetikai korszerűsítési munkálatokat tervezünk megvalósítani, majd azoknak költségeire elkészítjük a munkafolyamatokra szétbontott árajánlatot.

Pénzügyi oldalról megvizsgáljuk, hogy a munkálatokra milyen egyéb állami támogatású forrást tudunk biztosítani, avagy ügyfél igénynek megfelelően banki finanszírozott konstrukciót is összeállítunk. Amennyiben elérhető olyan pályázat minek keretein belül egy ilyen beruházás megvalósítható, úgy a pályázati dokumentációk és a teljes pályázati folyamatok lebonyolítását vállalja a PSC Solar csapata.

Energetikai korszerűsítésre kérjen ajánlatot szakavatott kollégáinktól.

Pályázatok, állami támogatások

Az RRF-6.2.1 „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” című pályázat nagy népszerűségnek örvend, ezért a PSC Solar és anyavállalata (Fort-Bau Zrt.) szakmai és kivitelezői támogatást nyújt azoknak a pályázóknak, akik ezt a lehetőséget szeretnék kihasználni.

A pályázat keretén belül kizárólag az alábbi két különböző műszaki tartalom egyikére igényelhető támogatás:

tetőszerkezetre helyezett, saját fogyasztás fedezését célzó napelemes rendszer létesítése, elnyerhető támogatás legfeljebb bruttó 2.900.000 Ft

tetőszerkezetre helyezett, alább részletezett kapacitáskorlát mellett napelemes rendszer létesítése, fűtési rendszer elektrifikálása hőszivattyúval, villamosenergia tároló beépítése és nyílászáró cseréje, elnyerhető támogatás legfeljebb bruttó 11.300.000 Ft.

Pályázók köre: nagykorú természetes személyek (magánszemélyek), a 2020-as évben jövedelemmel rendelkezők a személyi jövedelemadó bevallás szerinti összevont jövedelmüknek egy főre jutó összege 0 Ft és 4.850.000 Ft közé esik.

A beruházás csak a regisztrált kivitelezői listából választott, szerződött kivitelezővel valósítható meg, melynek természetesen anyavállaltunk megfelelt és eleget tett.

A HET pályázat első ütemének telepítése folyamatban van, a második ütem időpontja még nem került kiírásra, vélhetően az év második felében lesz elérhető.

Kérjen ingyenes szakmai tanácsadást a pályázattal kapcsolatban!

Finanszírozási ajánlatok

Ügyfeleink az adott kivitelezési projekt költségének akár teljes egészét banki finanszírozás segítségével valósíthatják meg, melynek lebonyolításában MNB vizsgával rendelkező pénzügyi tanácsadásra szakosodott kollégáink állnak rendelkezésre.
A banki piacon megtalálható hitelkonstrukciók gondos kiválasztása esetén olykor a havi kötelezettség összege kevesebb lehet, mint a megvalósított projekt korábbi rezsiszámlája együttesen.

Kérjen ingyenes konzultációt a megálmodott projekt pénzügyi tanácsadására, hogy Önnek is nullázni tudjuk rezsiszámláját!

Ingyenes felmérés

Adja meg az adatait, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Felmérési helyszín*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Ingyenes visszahívás

Adja meg az adatait, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.