Szolgáltatásaink

Miben tudunk segíteni?

Munkafolyamatunk

Így dolgozunk mi

01

Időpontfoglalás

Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon.

02

Helyszíni felmérés

Szakképzett kollégánk a felmérés során a helyszín adottságait és az Ön igényeit figyelembe véve megtervezi napelemes rendszerét.

03

Árajánlat készítés

A részletes egyeztetést követően személyre szabott árajánlatot elküldjük Önnek.

04

Kivitelezés

Többéves tapasztalattal rendelkező kollégáink felszerelik és beüzemelik az Ön napelemes rendszerét.

Napelemes rendszerek tervezése, kivitelezése

PSC Solar csapata a felméréstől a kivitelezésig egy komplex szolgáltatást nyújt annak érdekében, hogy Ön is élvezhesse a napenergia által elérhető kényelmet és biztonságot vagy akár a teljes függetlenséget.

Szolgáltatásunkat az egész ország területére kiterjesztettük.

Cégünk a teljes tervezési és engedélyeztetési folyamatban segítséget nyújt Önnek.

Úgy gondoljuk, hogy a napelemes rendszerek tervezésének alapja az ügyfél igényeinek megismerése ezáltal nemcsak a jelenre fókuszálva, hanem a jövő lehetőségeit is figyelembe véve kell együtt gondolkodnunk leendő megrendelőinkkel.

A rendszer teljesítményének meghatározása után javaslatot teszünk, hogy mely gyártók termékeit alkalmazzuk annak érdekében, hogy az a lehető leghatékonyabban termeljen Önnek. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy befektetése minél előbb megtérüljön, és ingyen jusson elektromos energiához évtizedeken keresztül.

PSC Solar víziója, hogy olyan napelemes rendszereket telepítsünk ügyfeleinknek, amit mi magunknak is telepítenénk saját otthonunkra!

Használja ki Ön is ezt a lehetőséget, kérjen ingyenes árajánlatot vagy időpontot a szakmai konzultációra!

Napelemtisztítás országosan

ÜGYFELEINK VISSZAJELZÉSE ALAPJÁN AKÁR 10-35%-OS TELJESÍTMÉNYNÖVEKEDÉS IS MEGFIGYELHETŐ.

Ahhoz, hogy a napelemes rendszere a maximumot termelje, tisztán kell tartania a napelempaneleket. Ezt pedig az eső nem oldja meg, akárcsak az autója esetében. A lerakódott koszréteg alapos feloldásához szakemberek által végzett tisztításra van szükség, melyet cseppmentesen száradó ioncserélt vízzel és professzionális eszközökkel végzünk.

 • madárürülék
 • por
 • pollenek
 • légköri szennyeződés
 • szaharai homok
 • rászáradt falevelek
 • alacsony dőlésszögű tető

ELŐZZE MEG A BAJT!
Mi történik, ha időnként nem tisztítja napelemét?

jelentős pénzösszegtől esik el a teljesítménycsökkenés miatt

csökken a napelemek várható élettartama

Mivel szolgáltatásunkat napelemes cégként kínáljuk, így a takarítócégekkel ellentétben vállaljuk a napelempanelek szakszerű mechanikai és műszaki átvizsgálását, valamint hogy nem fészkeltek-e be madarak a panelek alá.
 • solar kábelek szigetelési ellenállásának mérése
 • földelési ellenállás mérése
 • tartószerkezeti EPH pontok ellenőrzése
 • MC4 csatlakozó kontaktok ellenőrzése
 • túlfeszültség-levezetők ellenőrzése
 • tartószerkezet főbb rögzítőelemeinek ellenőrzése

A közvetlenül a csapból vagy tömlőből származó víz „kemény víz”, só, klór és
ásványi anyag tartalma miatt vízfoltokat hagyhat, lerakódásokat és vízkövesedést
okoz a napelempaneleken.

Az évek folyamán ez a felhalmozódás a napelem energiatermelésének
csökkenéséhez vezet, és végül komoly károkat okozhat a rendszeren.

Ne próbálkozzon házi praktikákkal! Ne használjon vegyszereket!


A vegyszerek agresszívak, némelyik még koptató/csiszoló hatású is, és károsítja a
tükröződésgátló bevonatot és a panelek keretét is.

Helytelenül alkalmazott technikával kárt tehet napelemében, de a tetőre való
felmerészkedés is életveszélyes lehet. Ne kockáztasson, bízza profikra!
Vegyszermentes tisztítási technológiánk garantálja napeleme biztonságát.

Ne próbálkozzon házi praktikákkal! Ne használjon vegyszereket!


ÁRAINK: 

földszinti csomag 30 db panelig: bruttó 59.900 Ft

1 emeletes csomag 30 db panelig: bruttó 69.900 Ft

2 emeletes csomag 30 db panelig: bruttó 79.900 Ft

Az ár a kiszállási díjat is tartalmazza Budaörsi telephelyünktől mért 130 km-es körzetben.
Ezen felül minden további panel: bruttó 1000 Ft
Vállalási határidőnk: a megrendeléstől számított 2 héten belül.

Napelemparkok, nagyobb ipari napelemes rendszerek esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Hőszivattyús rendszerek tervezése, kivitelezése

A hőszivattyús rendszerek egyre népszerűbbek, amennyiben a megújuló energiák felhasználásával hűtés-fűtés avagy HMV előállításban gondolkodunk. Egy ilyen rendszer megtervezése és kivitelezése komoly szakértelmet igényel. A készülék gondos kiválasztásával és egy kis előrelátással a megtérülés idejét minimalizálhatjuk, a benne rejlő lehetőségeket pedig maximálisan kihasználhatjuk otthonunkban.

A hőszivattyús rendszer hosszú távú megoldást jelenthet Önnek, számos előnyökkel jár ha egy ilyen berendezés szolgálja a hűtés-fűtésre vagy melegvíz előállítására vonatkozó igényeit.

Hőszivattyús berendezés előnyei új ingatlan esetén:

nincs szükség kémény kiépítésére

nem kell a gázt bevezetni az ingatlanba

tiszta üzemeltetés, környezetbarát

megújuló energia, így óvjuk környezetünket

minimális karbantartási igény

nincs szükség engedélyezési eljárásokra

minimális zajjal jár az üzemeltetés

kimagaslóan jó hatásfok

hűtés, fűtés, használati melegvíz készítése egy készülékkel

kedvezményes tarifa igényelhető a villamos szolgáltatótól

napelem rendszerrel kombinálható

Természetesen ezeket a berendezéseket nemcsak új épületekbe lehet beszerelni, hanem meglévő, elavult, korszerűtlen gázkészülékét is lecserélheti. Ebben az esetben a meglévő fűtésrendszerére kell csatlakoztatnunk az új berendezést, amit érdemes szakemberre bízni, hogy később ne okozzon csalódást.

PSC Solar gépész tervezője megfelelően méretezni tudja a hőszivattyús rendszerét, így Ön biztos lehet abban, hogy végeredményként egy jól működő fűtési rendszerrel lesz gazdagabb.

Energetikai korszerűsítés

Az energetikai korszerűsítés egy hosszú távú befektetés melyet gondos tervezéssel kell megvalósítani.

Alap tézis, hogy az épületeink rendszeres karbantartásra szorulnak, továbbá néhány évtizedenként olyan felújítások is indokolttá válnak, melynek fontos része lehet az energetikai korszerűsítés. 

De miért érdemes ezzel is foglalkozni? 

Számos érvet tudunk felsorolni az energetikai korszerűsítés mellett, de átfogó lényege, hogy az energetikai korszerűsítéssel az épület környezetbarát és fenntartható üzemeltetése valósuljon meg, lehetőség szerint a megújuló energiaforrások minél nagyobb arányú használatával, illetve a lehető legköltséghatékonyabb és legjobb ár-érték arányú üzemeltetés legyen irányadó.

Egy ilyen beruházással jelentősen csökkennek az energiakiadások, majd nem utolsó sorban komfortosabbá, modernebbé és szebbé teheti vele otthonát, melynek ingatlanpiaci értéke jelentősen magasabb lesz a korszerűsítés után. Egy korszerű, alacsonyabb vagy akár nulla energiaigényű és költségű ingatlan piaci értéke magasabb, mint egy ugyanolyan adottságokkal rendelkező, korszerűsítés nélküli ingatlannak.

A régi építésű, homlokzat avagy aljzat és födémszigetelés nélküli otthonok energiaigénye igen nagy, ami a havi energia számlán jelentős összegekre rúghat. Egy jól átgondolt energetikai korszerűsítéssel ezek a havi összegek felére is csökkenhetnek de akár közel nulla forintra is redukálhatjuk egy megfelelő tervezéssel. Sokan elgondolkodnak azon, hogy milyen is lehet az élet egy rezsi mentes házban élni. Nos, referenciáink és azon tulajdonosok visszajelzéseik alapján Mi is alátámasztjuk, hogy igen, jó érzés egy ilyen ingatlanban élni…..

Számos helyen okoznak gondot a huzatos ablakok, a hideg falak, nehezen felfűthető vagy gyorsan kihűlő helyiségek, sok esetben a nyári túlmelegedés, vagy a kívülről beszűrődő zaj is problémaként jelentkezik. Legrosszabb esetben a lakóknak már a penész problémájával is meg kell küzdeniük, ami már az egészségre is káros hatással van! 

Az elavult fűtésberendezések cseréje életvédelmi szempontból is fontos lépés lehet hiszen a modern, biztonságos, egyben nagyon minimális energiaigényű hőszivattyú hűtő-fűtő készülékek mellett nem kell tartani a szén-monoxid-mérgezéstől. Ezek a berendezések a környezetünkben megtalálható levegőből és hőenergiából táplálkoznak 75-80%-ban, a maradék 20-25% villamos energiaszükségletüket pedig a PSC Solar csapata által értékesített és telepített napelemes rendszer megtermelt energiájából is elláthatjuk.

Fontos kiemelni, hogy ezekkel a beruházásokkal nem csak otthonunk energiaigényének megteremtésének költségkímélő megoldását érjük el, hanem ha egy kicsit tovább gondolkodunk akkor a gyermekeink szebb jövőjét is biztosítjuk azáltal, hogyha kevesebb energiát használunk, azzal csökkentjük az éghajlatváltozásért felelős szén-dioxid-kibocsátást, így nem csak mi, de a környezetünk is profitál a beruházásból hiszen közvetve javítjuk környezetünk levegő minőségét.

Milyen energetikai korszerűsítési feladatokban tud segíteni Önnek a PSC Solar?

Hőtermelő berendezés cseréje (korszerű kazáncsere)

Hőszivattyú berendezések tervezése, beépítése levegő-víz, levegő-levegő rendszerű

Napelemes rendszerek tervezése kivitelezése

Határoló szerkezetek hőszigetelése (homlokzat, födém, aljzat) 

Nyílászárók kivitelezése, cseréje

Mik a teendők ha valaki elszeretné indítani ezt a folyamatot?

Nos, az első lépés, hogy az ügyfél igényeit megismerve egyeztetünk okleveles energetikus kollégánkkal, aki a korszerűsítésre szánt ingatlanon egy teljes energetikai auditot készít el annak érdekében, hogy az épületre szabva a legmegfelelőbb eszközök és rendszerek legyenek beépítve.

Az energetikai audit elkészülte után közösen átbeszéljük ügyfeleinkkel, hogy milyen energetikai korszerűsítési munkálatokat tervezünk megvalósítani, majd azoknak költségeire elkészítjük a munkafolyamatokra szétbontott árajánlatot.

Pénzügyi oldalról megvizsgáljuk, hogy a munkálatokra milyen egyéb állami támogatású forrást tudunk biztosítani, avagy ügyfél igénynek megfelelően banki finanszírozott konstrukciót is összeállítunk. Amennyiben elérhető olyan pályázat minek keretein belül egy ilyen beruházás megvalósítható, úgy a pályázati dokumentációk és a teljes pályázati folyamatok lebonyolítását vállalja a PSC Solar csapata.

Energetikai korszerűsítésre kérjen ajánlatot szakavatott kollégáinktól.

NAPENERGIA PLUSZ PROGRAM 66%-os állami támogatással

A pályázat megírását ingyenesen vállaljuk!

 • A Napenergia Plusz Program keretében 66% vissza nem térítendő állami támogatással lehet napelem rendszerre és energiatároló berendezésre pályázni.
 • A támogatás mértéke a beruházás költségeinek maximum 66%-a, de legfeljebb 5 millió forint, azaz a beruházás maximum 7,5 millió forint lehet.
 • A teljes keretösszeg 75,8 milliárd forint.
 • Maximum 15.160 projekt nyerhet, azaz összesen ennyi nyertes háztartás lehet.
 • Az elbírálásnál a jelentkezés sorrendje számít.
 • A pályázati előregisztrációt 2024. január 15-től lehet beadni.
 • Kizárólag új beruházás támogatható, meglévő rendszer bővítése és/vagy cseréje nem.
 • Támogatható a minimum 4 kW és maximum 5 kW teljesítményű inverterrel rendelkező háztartási méretű kiserőművek (HMKE) telepítése.
 • Tárolók kapacitása: maximum 7,5 kWh, maximum 10 kWh.
 • Az elszámolható költségek maximum 66%-át fedezheti a támogatás, legfeljebb 5.000.000 forintig.
 • A napelem panelek teljesítménye az inverter teljesítményének maximum 120%-a lehet.
 • Olyan magyar állampolgársággal rendelkező ingatlantulajdonosok vagy haszonélvező magánszemélyek, akik rendelkeznek adóazonosító jellel (tehát cégek és külföldi állampolgárok nem pályázhatnak és az ingatlan tulajdonosai között sem lehetnek).
 • Akinek nincs adó- vagy köztartozása. (Nem lehet 60 napot meghaladó lejárt adó vagy adók módjára behajtható köztartozása, kivéve, ha az adóhatóság fizetési halasztást vagy részletfizetést engedélyezett.)
 • Akinek nincs folyamatban lévő napelem beruházása.

Nem jogosult támogatási kérelmet benyújtani, akinek:

 • lejárt esedékességű, 60 napot meghaladó adó vagy adók módjára behajtható köztartozása áll fenn, kivéve, ha az adóhatóság számára fizetési halasztást vagy részletfizetést engedélyezett, illetve akinek az Európai Unió tradicionális saját forrásai címen tartozása van;
 • akinek a lakóingatlana vállalkozás (egyéni vállalkozás, egyéni cég, közkereseti társaság, betéti társaság, kft., zrt., stb.) székhelye, telephelye, fióktelepe;
 • akinek a beruházásra szánt lakóingatlanának tulajdonosai között van olyan, akinek vállalkozása (egyéni vállalkozás, egyéni cég, közkereseti társaság, betéti társaság, kft., zrt., stb.) is van.
 • Az első lépés a pályázati felületen történő előregisztráció, amit az Ügyfélkapunk keresztül tehet meg Ön, vagy meghatalmazottja. Az elbírálás az előregisztráció sorrendjében történik, de ez nem jelenti a pályázat leadását.
  Az előregisztrációhoz számos dokumentumot kell benyújtania:
  Tulajdoni lap vagy lapok, haszonélvezeti joggal kapcsolatos dokumentumok, ha ilyen terheli az ingatlant, lízingszerződés és lízingbe adó hozzájárulási nyilatkozata, ha lízingelt ingatlanról van szó, meghatalmazás, ha a kérelmet meghatalmazott nyújtotta be, személyi okmányok, az előregisztrációs kérelem benyújtását megelőző legutolsó villamosenergia-számla, egyéb releváns dokumentumok, amelyek az előregisztrációs kérelem megítéléséhez szükségesek.
 • A sikeres előregisztrációt követően tudja a pályázati támogatási kérelmet benyújtani, ám ehhez szükség van az áramszolgáltatóhoz történő csatlakozási kérelem benyújtásának igazolására és a vállalkozási szerződésre is.


Minél hamarabb érdemes lépnie, mert az elbírálás a pályázat beadásának sorrendjében történik, amihez elfogadott előregisztráció kell, és ehhez számos dokumentumot be kell szereznie, továbbá az áramszolgáltatói csatlakozási engedély benyújtásának igazolása is szükséges.

Több lehetőség is van arra, hogy Önnek mikor és mennyit kell fizetnie. Ami minden lehetőségben közös, az a kifizetések ütemezése.

A kifizetés három ütemben történik:

 • Előlegfolyósítás: Vállalkozói szerződés alapján történik, vagy Ön fizet, vagy a Támogató (azaz az állam). Ennek a mértéke attól függ, hogy ki fizet.
 • Időközi kifizetés: Készre jelentéskor a kivitelező a vállalkozási szerződésben rögzített bruttó vállalási ár 80%-áról állítja ki a részszámláját, és ezt kell kiegyenlíteni, amit a Kedvezményezett és a Támogató közösen fizet.
 • Záró kifizetés: Az elosztóhálózat üzemeltető (DSO – azaz az áramszolgáltatója) általi átvételének és üzembe helyezésének igazolását követően a kivitelező a vállalkozási szerződésben rögzített bruttó vállalási ár 20%-áról állítja ki a végszámláját, amelynek kifizetése szintén megoszlik a Pályázó és a Támogató között. Az előkészítési és pályázati összegek támogatott hányadát (66%) utólag fizeti a Támogató a Pályázónak.

Lépjen most, hiszen az elbírálás a pályázat beadásának sorrendjében történik! A pályázathoz elfogadott előregisztráció és számos más dokumentáció is szükséges, valamint további feltétel az áramszolgáltatói csatlakozási engedély igazolása.

A pályázat beadásának szűkös határideje és a sokrétű dokumentáció szükségessége miatt válassza profi támogatásunkat, melynek keretében ingyenesen végigvezetjük a teljes pályázási folyamaton!

 

KÉRDÉS ESETÉN HÍVJA A +36 20 237 5740-ES TELEFONSZÁMOT, VAGY KÉRJEN VISSZAHÍVÁST! KOLLÉGÁINK MINDEN KÉRDÉS KAPCSÁN RENDELKEZÉSÉRE ÁLLNAK.

GINOP Plusz program Hitelprogram KKV-knak 0% kamattal

A pályázat megírását ingyenesen vállaljuk!

A szabad felhasználású és beruházási célú – jelenleg még 5%-os kamattal igényelhető – Széchenyi hitelek mellett hamarosan elérhető lesz beruházásokra igényelhető 0%-os hitel – visszatérítendő támogatás.


„A GINOP Plusz program I. keretén belül a kormány a következő időszakban összesen 450 milliárd forintot biztosít a vállalkozások fejlesztésére. Ebből 130 milliárd forintnyi forrás már a második negyedévtől kezdődően elérhetővé válhat.”

A program célja, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozások számára biztosítson forrást a versenyképesség megtartásához, növeléséhez, a rövid és középtávon bevételt termelő fejlesztésekhez, beruházásokhoz.

A forrást az Magyar Fejlesztési Bank nyújtja, a pályázatokat, kérelmeket „MFB Pontokon” lehet benyújtani – az MBH Bank és Gránitbank fiókhálózatán keresztül.

A konstrukció pontos feltételei még nem ismertek.

 • beruházások finanszírozása
 • új tárgyi eszköz, gépek, informatikai eszközök beszerzése
 • megújuló energiaforrást hasznosító, a zöld energiát támogató technológiák megvásárlására
 • a beruházáshoz kapcsolódó immateriális javak beszerzése
 • mikro- kis- és középvállalkozások igényelhetik
 • Budapest kivételével az ország egész területén igényelhető lesz
 • nem lehet élő végrehajtás vagy lejárt köztartozás – nem csak a hiteligénylő cég esetében, hanem a kapcsolt vállalkozásoknak sem
 • nem lehet lejárt hiteltartozása sem a hiteligénylő cégnek, sem azok tulajdonosainak vagy ügyvezetőjének
 • várhatóan azok a vállalkozások igényelhetik, akik nyereségesek, akiknek az utóbbi egy vagy két évben az üzemi eredményük pozitív volt
 • hitelösszeg 10-100 millióFt
 • futamidő: a vásárolt eszközök amortizációs idejével megegyező (jellemzően 5-7 év) – de legfeljebb 15 éves futamidő
 • önerő: max. 15%
 • Kamat 0%

A 130 milliárd Ft -os keret – átlagosan 40-50 millió Ft-os támogatással számítva – kb. 3000 kérelem jóváhagyását biztosítja. A kérelmek a benyújtás sorrendjében kerülnek feldolgozásra a korábbi gyakorlat szerint, illetve a kérelmek befogadása csak teljeskörű dokumentációval lehetséges.

Bár a program részletes feltételei még nem ismertek, amennyiben konkrét beruházási szándéka van a vállalkozásnak, érdemes előkészíteni a kérelmeket, hogy a beadási időpontra 100%-os legyen a dokumentáció.


KÉRDÉS ESETÉN HÍVJA A +36 20 237 5740-ES TELEFONSZÁMOT, VAGY KÉRJEN VISSZAHÍVÁST! KOLLÉGÁINK MINDEN KÉRDÉS KAPCSÁN RENDELKEZÉSÉRE ÁLLNAK.

Finanszírozási ajánlatok

Ügyfeleink az adott kivitelezési projekt költségének akár teljes egészét banki finanszírozás segítségével valósíthatják meg, melynek lebonyolításában MNB vizsgával rendelkező pénzügyi tanácsadásra szakosodott kollégáink állnak rendelkezésre.
A banki piacon megtalálható hitelkonstrukciók gondos kiválasztása esetén olykor a havi kötelezettség összege kevesebb lehet, mint a megvalósított projekt korábbi rezsiszámlája együttesen.

Kérjen ingyenes konzultációt a megálmodott projekt pénzügyi tanácsadására, hogy Önnek is nullázni tudjuk rezsiszámláját!

Ingyenes felmérés

Adja meg az adatait, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Felmérési helyszín*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Ingyenes visszahívás

Adja meg az adatait, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.