Tervezzük meg együtt Ön és gyermekei jövőjét!

 Segítségünkkel Ön is csökkentheti ökológiai lábnyomát, és rezsimentessé teheti otthonát. A PSC Solar csapata iránytűként segít Önnek eligazodni a napelemes rendszerek és megújuló energiák világában. 

Napelemes rendszerek működése

Napjainkban egyre több villamos energiával működő berendezést használunk otthonainkban, és ez a havi villanyszámlánkon is megérződik. A PSC Solar napelemes rendszerei gazdaságos, biztonságos, hosszú távú alternatívát jelentetnek, amivel egy hatalmas lépést tehet környezetének és jövőének megóvásáért nem beszélve arról, hogy egy ilyen beruházás Ön és gyermekei számára is megtérül.

De hogyan is működnek ezek a rendszerek?

Hőszivattyú működése

Olyan jövőnek nézünk elébe, ahol a leghatékonyabban az alternatív energiák kihasználásának van értelme. A megújuló energiák a környezet erőforrásaiból érkeznek, és anélkül lehet felhasználni őket, hogy elapadnának, vagy maradandó károkat okoznának a környezetünkben.
Olvasson tovább a hőszivattyú működéséről!

Szolgáltatásaink

Napelemes rendszerek tervezése, kivitelezése

Gondolkodott már azon, hogy milyen lehet az élet villanyszámla nélkül? 
A PSC Solar csapata napi szinten ebben nyújt segítséget a megrendelőinek! Teljes körű ügyintézés, személyre szabott ajánlatok szakavatott kollégáinktól. A prémium kategóriás napelemes rendszerink telepítését magas szintű szakmai tudással rendelkező kivitelezői csapat biztosítja, garanciával. Minden telepítésünket évtizedekre tervezzük.

Részletek >

Hőszivattyús rendszerek tervezése, kivitelezése

Meglévő, elavult gázkazán készülékét lecserélné egy üzembiztos, korszerű, minimális energiaigényű hőszivattyú berendezésre, de nem tudja, hogy milyen teljesítményű rendszer alkalmas az Ön otthonába?
Kérjen szakmai segítséget a PSC Solar csapatától, hogy irányt adjunk Önnek a tervezéstől a kivitelezésig!

Részletek >

Energetikai
korszerűsítés

Épületenergetikai korszerűsítéssel csökkentse energiaszámláit, ezáltal növelje otthona értékét! Hogyan és miként érdemes egy energetikai korszerűsítésbe belevágni? Erre ad választ Önnek a PSC Solar csapata.

Részletek >

Pályázatok, állami támogatások

Lakossági napelemes rendszer 50%-os állami támogatással maximum 3.000.000. – Ft-ig! 2022-ben még elérhető! További állami támogatásokról és pályázatokról a részletekre kattintva olvashat.

Részletek >

Projekttervezés

Jelenleg feltöltés alatt áll, hamarosan bővebb információt olvashat.

Részletek >

Finanszírozási ajánlatok

Megrendelőink akár készpénz nélkül is megvalósíthatják elképzeléseiket. Amennyiben nem rendelkezik mozgósítható tőkével, akkor egy projektfinanszírozási ajánlat segítséget nyújthat Önnek. 

Részletek >

Partnereink