NAPELEMES RENDSZEREK TERVEZÉSE ÉS KIVITELEZÉSE

Lakossági és üzleti ügyfeleknek országosan

Állunk leendő lakossági és céges ügyfeleink rendelkezésére:

Ha már beadta engedélyeztetési kérelmét napelemes rendszerére az áramszolgáltatójánál (szaldós elszámolásra), és egy profi kivitelezőt keres a megvalósításra.

Amennyiben szeretné szigetüzemű napelemes rendszerrel megtermelni energiafogyasztása nagy részét vagy egészét. (A szigetüzemű rendszerhez nem feltétlenül szükséges akkumulátort vennie.)

Fontos információ: A szigetüzemű rendszereket később, ha a jogszabályi háttér ismét engedi, akkor rá lehet kötni az áramszolgáltató rendszerére. Tehát ennek fizikai akadálya nincsen.

Egyelőre ideiglenes állapot, hogy a napelemes rendszerünket a hálózatra való visszatáplálás nélkül használjunk, de azzal is érdemes számolni a jövőben, hogy ez majd visszavezetésre kerül.

Ami biztos, hogy az energiaárak folyamatosan növekednek, a napelem panelek és eszközök ára folyamatosan nő. Ha a jövőben szeretne napelemes rendszert, akkor a legjobb megtérülést úgy érheti el, hogy minél előbb telepítteti rendszerét.

Kérjen ingyenes és kötelezettségmentes helyszíni felmérést és tanácsadást! Kollégáink minden kérdésére készségesen válaszolnak.

Ingyenes helyszíni felmérést, és személyre szabott tanácsadást biztosítunk.

Kiszámoljuk Önnek előre, hogy pontosan mennyi energiát fog megtermelni a rendszere hónapokra lebontva.

Profi, többéves tapasztalattal rendelkező szerelő csapatunk akár rövid határidővel is meg tudja valósítani a napelem telepítést.

Cégünk a teljes tervezési és engedélyeztetési folyamatban segítséget nyújt Önnek.

Raktárkészlettel rendelkezünk, megrendelés után akár ki is szállítjuk a telepítéshez szükséges alapanyagokat díjmentesen.

Kizárólag jól bevált, prémium minőségű, kitűnő ár/érték arányú paneleket és eszközöket telepítünk, hosszú garanciaidővel.

Igény esetén a finanszírozási konstrukciók kiválasztásában és lebonyolításában is tudnak segíteni az erre szakosodott kollégáink.

Autótöltő, hőszivattyú és klíma telepítés esetén is számíthat ránk.

Nyílászáró gyártás és telepítés esetén is állunk a rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot 1 perc alatt kötelezettségek nélkül az alábbi gombra kattintva az űrlap kitöltésével, vagy hívja Szaponár Csabát 8-20 óra között az alábbi telefonszámon: +36 20 237 5740 – akár hétvégén is.

MIÉRT ÉRDEMES ÖNNEK IS A PSC SOLAR CSAPATÁT VÁLASZTANIA?

A PSC Solar csapata a felméréstől a kivitelezésig egy komplex szolgáltatást nyújt annak érdekében, hogy az Ön igényeire szabott, magas minőségű napelemes rendszert telepítsünk, amely hosszú évtizedekig kiszolgálhatja a háztartása vagy cége elektromos áram igényeit.

A bizonytalan megoldások helyett érdemes a jól bevált, minőségi, hosszú garanciával rendelkező paneleket és eszközöket választania, így akár a 40 évet is elérheti egy megfelelően telepített napelemes rendszer élettartama.

Cégünk a teljes tervezési és engedélyeztetési folyamatban segítséget nyújt Önnek.

A napelemes rendszerek tervezésének első lépése az ügyfél igényeinek megismerése. Ezután meghatározzuk a szükséges rendszer teljesítményét, és javaslatot teszünk arra, hogy mely gyártók termékeit érdemes alkalmaznunk annak érdekében, hogy Önnek a legnagyobb hatékonysággal termelő, leggyorsabban megtérülő rendszere legyen.

Ügyfeleinknél azt tartjuk szem előtt, hogy olyan napelemes rendszereket telepítsünk számukra, amit mi magunknak is telepítenénk saját otthonunkra.

Szaponár Csaba

értékesítési igazgató

PSC Solar Kft.

Kérjen ajánlatot 1 perc alatt kötelezettségek nélkül az alábbi gombra kattintva az űrlap kitöltésével, vagy hívja Szaponár Csabát 8-20 óra között az alábbi telefonszámon: +36 20 237 5740 – akár hétvégén is.

MAGAS TELJESÍTMÉNY, TARTÓSSÁG, KITŰNŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY

Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül! Az általunk javasolt gyártók és telepített alkatrészeik használatával egy kitűnő ár/érték arányú, magas teljesítményű rendszerhez juthat hozzá, ami hosszú évtizedekig kiszolgálhatja Ön és családja elektromos áram igényeit!

Napelem panelek esetén a Risen, Longi, és Trina Solar paneleket telepítjük.

Ezen gyártók paneljei megbízhatóságukról, nagy teljesítményükről és tartósságukról ismertek, ezért is vállalnak 12-15 év garanciát, és 25 év termelési garanciát a panelekre.

Inverterek esetén a Huawei, Sungrow, FoxESS, Fronius, Solplanet, SolaX, SOFARSOLAR és GoodWe eszközeit telepítjük.
Ezeknek a gyártóknak az inverterei a minőséget és megbízhatóságot képviselik, ezért is vállalnak 10 év garanciát eszközeikre. Felár ellenében a garancia 15-20 évre is bővíthető.

Kérjen ajánlatot most kötelezettségek nélkül az alábbi gombra kattintva!

KÖVESSE NAPELEMES RENDSZERE TELJESÍTMÉNYÉT!

Folyamatosan tudja követni az általunk telepített rendszerek teljesítményét okostelefonjáról, számítógépéről!

A világ vezető márkáinak invertereit telepítjük, így mindegyiknél lehetőségünk van rákapcsolódni okostelefonunkkal, vagy akár számítógépünkkel.

Könnyedén le tudjuk olvasni a napelemes rendszerrel kapcsolatos fontosabb információkat, mint például a jelenlegi áramhasználatot, és a napelemes rendszer aktuális és múltbeli teljesítményét.

Ezenkívül távolról elvégezhető a rendszerdiagnosztika, a szoftverfrissítés, vagy esetleges probléma esetén könnyen kiolvasható a hiba, elősegítve a gyors és költséghatékony hibaelhárítást.

Kérjen ajánlatot most kötelezettségek nélkül az alábbi gombra kattintva!

OLVASSA EL ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYÉT!

Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül! Az általunk javasolt és telepített gyártók alkatrészei használatával egy kitűnő ár/érték arányú, magas teljesítményű rendszerhez juthat hozzá, ami hosszú évtizedekig kiszolgálhatja Ön és családja elektromos áram igényeit!

„A rendszer telepítése zökkenőmentesen zajlott, az ügyfélszolgálat végig segítőkész volt. Felkészültek voltak, mindent időben, a megbeszéltek szerint hajtottak végre. A napelem beváltotta a hozzá fűzött reményeket, az energiaszámlám jelentős mértékben csökkent.”
Kertész Pál
”Több kivitelező cégtől kértem ajánlatot, de végül a PSC Solar ajánlatát fogadtam el. Jó árat is kaptam, és a PSC Solar csapata minden szempontból profibbnak tűnt a többinél, ez később be is bizonyosodott. Ha akarnék se tudnék belekötni semmibe, ajánlom őket!”
Kovács László

Kérjen ajánlatot most kötelezettségek nélkül az alábbi gombra kattintva!

KORÁBBI MUNKÁINKBÓL

A nagyításhoz kattintson a képre!

Kérjen ajánlatot most kötelezettségek nélkül az alábbi gombra kattintva!

Kérjen ajánlatot

az űrlap kitöltésével

Kérjen kötelezettségmentes ajánlatot 1 perc alatt az űrlap kitöltésével, vagy hívja Szaponár Csabát az alábbi telefonszámon 8-20 óra között!

Telefonszám:
+36 20 237 5740

Szolgáltatási terület:

Budapest, Pest vármegye, Fejér vármegye, Komárom vármegye, Győr-Moson-Sopron vármegye, Veszprém vármegye, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye, Heves vármegye, Nógrád vármegye, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye

Az űrlap kitöltése után 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Telepítés címe*
Mikor kereshetjük? (többet is jelölhet)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.