MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓ

A PSC Solar Kft. a Fort-Bau csoport tagjaként előnyt élvez a tekintetben, hogy ügyfeleink nyílászáró cseréjének igényét közvetlenül a Fort-Bau Zrt. nyílászáró gyártó üzeméből tudjuk kiszolgálni, ahol szakképzett kollégák immár 20 éve segítséget nyújtanak azoknak a megrendelőknek, akik esztétikai és energetikai megfontolásból nyílászáró korszerűsítésben gondolkodnak.
A nyílászárók egyedi méretre készítésének folyamatát egy ingyenes szakmai felméréssel kezdjük meg. Ügyfeleinket az ország egész területéről ki tudjuk szolgálni. 

A német Schüco profilba integrált üvegek közül akár a különböző mintájú katedrál avagy a biztonsági üvegezést is választhatják a megrendelőink, melyet a lágybevonatos (Low-e) gázzal töltve szállítunk. A profil szín kiválasztására számos lehetőséget tudunk biztosítani és természetesen akár a háromszög, kör, trapéz vagy az íves alakzat gyártására is felkészültek vagyunk.
A műanyag nyílászáró kedvező tulajdonságainak köszönhetően az új évezred ablakrendszere – az elegáns profil modern formatervezésű, tetszetős, a horganyzott acélmerevítés nagy szilárdságot biztosít, tartós, légmentesen zár, szín-stabil, könnyen tisztítható, karbantartása egyszerű, nem vetemedik és megfelel számos európai szabványnak.

Szakképzett kollégáink nemcsak a gyártásban jeleskednek a piacon, hanem a megrendelést követően a kibontási és beszerelési feladatokat is elvégezzük garanciával.
Ablakpárkány, szúnyogháló és redőny és reluxa gyártását és kivitelezését is vállaljuk.

20 év alatt több ezer projektet bonyolítottunk le melyek során a munkánkat a maximális precizitás jegyében végeztük el, legyen szó lakásról, családi házról vagy nagyobb projektekről.

Felmerülő kérdésekben szívesen segítünk Önnek. Kérje ingyenes felmérésünket, amit igény esetén akár egy komplex épületenergetikai audittal együtt elvégzünk!

Ingyenes felmérés

Adja meg az adatait, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Felmérési helyszín*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.