Napelemes rendszerek tervezése, kivitelezése

A PSC Solar csapata a felméréstől a kivitelezésig egy komplex szolgáltatást nyújt annak érdekében, hogy Ön is élvezhesse a napenergia által elérhető kényelmet és biztonságot vagy akár a teljes függetlenséget.

Szolgáltatásunkat szinte az egész ország területére kiterjesztettük, hiszen a telepítésért felelős kollégáink országos szintű lefedettséggel fáradoznak azon, hogy ügyfeleink igényét megvalósítsák.

Cégünk a teljes tervezési és engedélyeztetési folyamatban segítséget nyújt Önnek.

 

Mi úgy gondoljuk, hogy a napelemes rendszerek tervezésének alapja az ügyfél igényeinek megismerése ezáltal nem csak a jelenbe, hanem a jövő lehetőségeit figyelembe véve kell együtt gondolkodnunk leendő megrendelőinkkel.

A meghatározott teljesítményű rendszer után javaslatot teszünk, hogy mely gyártók termékeit alkalmazzuk annak érdekébe, hogy Önnek a legjobb hatékonysággal termelő rendszere legyen, hiszen az egyik legfontosabb küldetésünk, hogy a lehető leggyorsabban térüljön meg az Ön befektetése és minél előbb ingyen jusson elektromos energiához évtizedeken keresztül.

A PSC Solar víziója, hogy olyan napelemes rendszereket telepítsünk ügyfeleinknek, amit Mi magunknak is telepítenénk saját otthonunkra!

Használja ki Ön is ezt a lehetőséget, továbbá kérjen ingyenes árajánlatot vagy egy időpontot a szakmai konzultációra.

Ingyenes felmérés

Adja meg az adatait, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Felmérési helyszín*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.