KLÍMA- ÉS HŐSZIVATTYÚ-TELEPÍTÉS ÉS BEÜZEMELÉS

Kedvező áron

Klímaszerelés akció: a klímaszerelés munkadíja készülékenként MOST CSAK 54.900 Ft + áfa 3 m alapszerelésig!
(Az akció visszavonásig érvényes.)

Ingyenes helyszíni felmérést, és személyre szabott tanácsadást biztosítunk kötelezettségek nélkül.

Profi, többéves tapasztalattal rendelkező szerelő csapatunk akár rövid határidővel is meg tudja valósítani a telepítést.

Nagy raktárkészlettel rendelkezünk, ezzel is segítve a rövid telepítési határidőt.

Kizárólag jól bevált, csendes, kitűnő ár/érték arányú berendezéseket telepítünk.

Csak a nálunk vásárolt klímákat szereljük, így tudjuk biztosítani a garanciát.

Hőszivattyú esetén a meglévő fűtési rendszerre csatlakozást és beüzemelést is elvégezzük.

Szolgáltatási terület: Budapest, Pest vármegye, Fejér vármegye, Komárom vármegye, Győr-Moson-Sopron vármegye, Veszprém vármegye, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye, Heves vármegye, Nógrád vármegye, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye

Kérjen ajánlatot 1 perc alatt kötelezettségek nélkül az alábbi gombra kattintva az űrlap kitöltésével, vagy hívja Szaponár Csabát 8-20 óra között az alábbi telefonszámon: +36 20 237 5740 – akár hétvégén is.

MIÉRT ÉRDEMES ÖNNEK IS MINKET VÁLASZTANIA?

Csapatunk a felméréstől a kivitelezésig egy komplex szolgáltatást nyújt annak érdekében, hogy az Ön igényeire szabott, gazdaságos, kiváló ár/érték arányú és magas minőségű klímákat, vagy hőszivattyús rendszert telepítsünk, amely hosszú évtizedekig kiszolgálhatja a háztartása vagy cége igényeit.

A bizonytalan megoldások helyett érdemes a jól bevált, minőségi, hosszú garanciával rendelkező készülékeket választania, illetve megbízható, profi csapatra bízni a telepítést.

Cégünk a személyre szabott, kötelezettségmentes helyszíni tanácsadás során segít kiválasztani az igényeinek megfelelő klímát, hőszivattyút.

Az ajánlat elfogadása után profi szakembereink rövid határidővel beépítik a megrendelt készülékeket.

 Ügyfeleinknél azt tartjuk szem előtt, hogy olyan napelemes rendszereket telepítsünk számukra, amit mi magunknak is telepítenénk saját otthonunkra.

Szaponár Csaba

értékesítési igazgató

PSC Solar Kft.

Kérjen ajánlatot 1 perc alatt kötelezettségek nélkül az alábbi gombra kattintva az űrlap kitöltésével, vagy hívja Szaponár Csabát 8-20 óra között az alábbi telefonszámon: +36 20 237 5740 – akár hétvégén is.

OLVASSA EL ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYÉT!

„Profi csapat, gyors ügyintézés, korrekt árak. Gyorsan reagáltak, az ajánlat is napokon belül a kezünkben volt, amit el is fogadtunk. A beszerelés és a hozzá kapcsolódó ügyintézés is gond nélkül zajlott, örülök, hogy őket választottuk. Jó szívvel tudom ajánlani őket!”
Németh János
„A klímánkkal teljesen elégedett vagyok, az egész folyamat gyors és szakszerű volt. Megnyugtató, hogy a későbbiek során is fordulhatok a PSC Solar csapatához a karbantartás kapcsán. Szimpatikus csapat járt nálam, nyugodt szívvel engedtem be őket az otthonunkba.”
Székely Andrea

KORÁBBI MUNKÁINKBÓL

A nagyításhoz kattintson a képre!

Kérjen ajánlatot most kötelezettségek nélkül az alábbi gombra kattintva!

Kérjen ajánlatot

az űrlap kitöltésével!

Kérjen kötelezettségmentes ajánlatot 1 perc alatt az űrlap kitöltésével, vagy hívja Szaponár Csabát az alábbi telefonszámon 8-20 óra között!

Telefonszám:
+36 20 237 5740

Szolgáltatási terület:

Budapest, Pest vármegye, Fejér vármegye, Komárom vármegye, Győr-Moson-Sopron vármegye, Veszprém vármegye, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye, Heves vármegye, Nógrád vármegye, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye

Az űrlap kitöltése után 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Telepítés címe*
Mikor kereshetjük? (többet is jelölhet)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.