Huawei inverter

A Huawei 2014-ben kezdett bele az inverterek, illetve az ahhoz kapcsolódó kiegészítők, szolgáltatások gyártásába. A vállalat rövid időn belül a világ legnagyobb inverter beszállítójává nőtte ki magát a szolár iparban, innovatív megoldásainak, a prémium minőségének, illetve a verhetetlen ár-érték arányának köszönhetően. A gyártó napelemes termékeit több mint 170 országban használják már.

Innovatív módon integrálják az internetes, a digitális és a PV technológiát. Ettől lett az iparág vezetője a Smart PV konstrukciójuk. Optimalizálja a beépített plug & play akkumulátor felületet, az intelligens otthoni energiagazdálkodást és a PV energiatermelést, ezzel biztosítva egy hatékony optimalizálási lehetőséget a lakossági napelemes rendszerek tulajdonosainak.

A Huawei 10 év gyártói garanciát biztosít az invertereihez, ami felár ellenében bővíthető 15 vagy 20 évre.

SUNGROW inverter

A Sungrow Power termékei a minőséget és megbízhatóságot jelentik már több mint 20 éve. A márka története Kínában kezdődött, mikor Prof. Cao Renxiannak, a Hefei Műszaki Egyetem tanárának tudomására jutott, hogy Kína nyugati vidékein nem megfelelő mennyiségben áll rendelkezésre villamosenergia. Így 1997-ben felhagyott az egyetemi oktatással, és megalapította a Sungrow Supply Co. vállalatot.

Prof. Cao Renxian fejleszteni akarta a villamosenergia hálózatot, biztosítani kívánta a szükséges energiamennyiséget, ezáltal lehetővé téve a folyamatos gazdasági fejlődést Kína nyugati térségében. Ahelyett, hogy kizárólag a gazdasági növekedésre fókuszált volna, megújuló energiaforrásokra alapozva a fenntartható fejlődést választotta.

Goodwe Inverter

A GoodWe a világ egyik legnagyobb inverteres gyártója, fókuszukban elsősorban a megbízhatóság, a hitelesség és a felelősség áll. 2019-ig több mint 100 országban, 12 GW teljes kapacitású GoodWe invertert telepítettek már, és ez a szám mostmár a Magyarországon telepített inverterekkel is minden évben növekszik. GoodWe invertereket megbízhatóság, kiváló teljesítmény és technológiai innováció jellemzi.

A legmagasabb minőségi előírások és a rendelkezésre álló modellek változatossága biztosítja, hogy minden napelemes rendszerhez találjunk megfelelő Goodwe invertert.